- 12 دی, 1401
- manager
- دیدگاه: 0
- کتاب الکترونیک, کم خونی
کم خونی فقر آهن زمانی ایجاد می شود که تعادل دریافت آهن، ذخایر آهن و از دست دادن آهن بدن برای حمایت کامل از تولید گلبول های قرمز کافی نباشد. کم خونی فقر آهن به ندرت باعث مرگ می شود، اما تاثیر آن بر سلامت انسان قابل توجه است. اگر افراد در تناسب و تنوع مواد غذایی که مصرف میکنند دقت داشته باشد و روزانه در کنار گوشت و حبوبات، سبزیجات و میوه مصرف کنند از بروز کم خونی جلوگیری میشود و افراد به راحتی با رعایت نوع رژیم غذایی خود میتوانند این امر را کنترل کنند.
در این مطلب میخواهیم بیشتر درباره کم خونی و خودمراقبتی علل کم خونی، گروه های در معرض خطر، علایم کم خونی فقر آهن و غذا های سرشار از آهن صحبت کنیم.
اگر هر سوالی راجع به کم خونی دارید، در بخش کامنتها بپرسید. با کمال افتخار پاسخگو خواهیم بود.
برای مطالعه، کتابچه بالا را ورق بزنید و می توانید از حالت بزرگنمایی و تمام صفحه استفاده نمائید.
امکانی ویژه برای افراد روشن دل:
برای شنیدن صدای کتابچه ، دکمه play را کلیک کنید .