مطالب پزشکی  / .  احتمال همزمانی کووید و آنفلوانزا(فلورونا)در فصل سرما:
بیمارستان ابن سینا111. 5

برخلاف تصور عمومی بیماری کووید ۱۹ تمام نشده است، بلکه به صورت خفیفی درآمده که بسیار هم مسری است،از طرفی هر ساله با شروع فصل سرما، ‌ تعداد زیادی بیماری‌های تنفسی اعم از سرماخوردگی، آنفلوآنزا و…مواجه هستیم.با همزمان شدن همه‌گیری آنفولانزا و کووید-۱۹ آمار مرگ‌ومیر می‌تواند بالا برود.بنابراین، استفاده از ماسک موثر است و در کاهش انتقال بیماری‌های عفونی اهمیت دارد،از طرفی هم،با تهیه واکسن آنفولانزا و کووید-۱۹.می‌توانیم برای همیشه در مقابل هجوم آنفولانزا در امان بمانیم.

فلورونا چیست؟

فلورونا ترکیبی از آنفولانزا،کرونا و عفونت کووید-۱۹ است،در واقع وضعیتی که در آن بیمار هم به ویروس کووید-۱۹ و هم آنفولانزا مبتلا می شود.متخصصان خاطرنشان کردند که این بیماری را می توان “عفونت مضاعف” یا “عفونت همزمان” نامید.دانشمندان دریافتند افرادی که هم به کرونا ویروس و هم به ویروس های آنفلوانزا مبتلا شده اند،بیش از چهار برابر بیشتر از افرادی که به تازگی کرونا داشته اند،نیاز به اکسیژن داشته و دونیم برابر بیشتر احتمال خطر مرگ دارند.

ebnesinahospital 17

آیا فلورونا یک نوع جدید کووید است؟

خیر، ما نمی‌توانیم فلورونا را نوع جدیدی از کرونا بنامیم، زمانی که ویروس های آنفولانزا و کرونا به طور همزمان در بدن وجود داشته باشند، به عنوان بیماری فلورونا در نظر گرفته می شود.با این حال، سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان کرد که می توان با تزریق واکسن برای آنفولانزا و کووید-۱۹ از وضعیت فلورونا جلوگیری کرد.

علائم احتمالی فلورونا چیست؟

هر دو آنفولانزا و کووید-۱۹ بیماری هایی هستند که به سیستم تنفسی شما ضربه می زند و هر دو علائم کم و بیش مشابهی دارند. طبق سازمان جهانی بهداشت، علائم هر دو آنفولانزا و کووید-۱۹ ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، با این حال، برخی از علائم رایجی که مورد توجه قرار گرفته اند شامل:

• سردرد
  • گلو دردی
  • استفراغ و اسهال
  • سرماخوردگی و سرفه
  • از دست دادن اشتها
  • آبریزش یا گرفتگی بینی
  • درد مداوم در قفسه سینه
  • تنگی نفس یا مشکل در تنفس
  • از دست دادن چشایی و بویایی
  • درد عضلانی، درد مفاصل و بدن
ebnesinahospital 2 4

چگونه می توانیم از خود در برابر این بیماری محافظت کنیم؟

بهترین راه برای جلوگیری از بروز آنفولانزا یا کرونا در وهله اول، واکسینه شدن علیه هر دوی آنهاست.در حال حاضر، چنین واکسنی وجود ندارد که بتواند از هر دو بیماری به طور همزمان پیشگیری کند. با این حال، یک موسسه تحقیقات پزشکی روسیه اعلام کرد که آزمایش‌های بالینی واکسن مختلط آنفولانزا و کووید-۱۹ را در پایان سال جاری آغاز خواهد کرد.از آنجایی که هر دو بیماری علائم مشابهی دارند، روش های وقایه وی  نیز مشابه هستند از جمله:

• از مکان های شلوغ دوری کنید.
  • رعایت فاصله مناسب در بیمارستان ها.
  • غذاهای خیابانی یا غذاهای نیمه پخته نخورید.
  • پنجره ها و درهای خانه خود را برای تهویه مناسب باز کنید.
  • در صورت مشاهده هر گونه علائم و نشانه ها فورا خود را قرنطینه کنید.
  • زمانی که در یک صف ایستاده اید فاصله ای به اندازه طول بازو حفظ کنید.
  • استفاده از ماسک موثر است و در کاهش انتقال بیماری‌های عفونی اهمیت دارد.
  • از دست زدن به درها، دستگیره ها و اشیاء ناشناس در محیط اطراف خود در خارج از خانه خودداری کنید.

با در نظر گرفتن سناریوی فعلی چه انتظاری باید داشت؟

هیچ تعریفی از فلورونا توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) وجود ندارد، ولی به تفصیل اعلام کرده است که امکان ابتلا به هر دو بیماری کووید-۱۹ و آنفولانزا به طور همزمان وجود دارد و موثرترین راه برای جلوگیری از بستری شدن در بیمارستان و ابتلا به کووید-۱۹ و آنفولانزا شدید، واکسیناسیون با هر دو واکسن است.”

خدمات درمان در منزل،بیمارستان فوق تخصصی ابن سینا:

بیمارستان ابن سینا2 2

بیمارستان ابن سینا با دارا بودن برترین متخصصان و کادری مجرب و با سابقه در حوزه درمانی و پزشکی بصورت شبانه روزی در خدمت شماست،برای دریافت خدمات درمانی و انجام تمامی خدمات پرستاری،تزریق انواع واکسن،منجمله واکسن آنفلونزا،نمونه گیری و انجام امور آزمایشگاهی،بر علاوه خدمات فیزیوتراپی و مراقبت درمانی ۲۴ ساعته در منزل شما،در کوتاه ترین زمان آماده ارائه خدمت می باشد.

برای اخذ خدمت کافیست با شماره های ۰۹۳۹۷۷۸۳۳۶۲ و ۴۷۹۰۰ – ۰۲۱ تماس حاصل نمایید.

منابع: