مطالب پزشکی  / .  جراحی پلاستیک و زیبایی  / .  سوالات متداول در مورد عمل بینی
رینوپلاستی

تفاوت رینوپلاستی با سپتوپلاستی چیست؟

رینوپلاستی عمل جراحی برای تغییر شکل بینی است. از آنجا که هر دو تنفس و شکل بینی مرتبط هستند، گاهی اوقات رینوپلاستی انجام می شود نه فقط برای تغییر ظاهر بینی بلکه معمولا برای بهبود تنفس بینی نیز انجام می شود.

سپتوپلاستی یک جراحی برای بهبود تنفس با صاف کردن دیواره داخل بینی که داخل بینی را به دو قسمت تقسیم می کند(سپتوم بینی) است.  وقتی سپتوم کج باشد، نفس کشیدن را دشوار می کند. سپتو پلاستی معمولا با رینوپلاستی ترکیب می شود.

آیا رینوپلاستی یک عمل ساده است؟

خیر. رینوپلاستی یکی از چالش برانگیزترین عمل هاست. این موضوع ناشی از چندین عامل است. اول، بینی یک شکل سه بعدی پیچیده است که در وسط چهره است. تغییرات انجام شده در هنگام رینوپلاستی اغلب بسیار کوچک است، اما هنگامی که با هم ترکیب می شوند، می توانند تفاوت های چشمگیری روی ظاهر و عملکرد بینی ایجاد کنند. از آنجا که این تغییرات کوچک هستند، بنابراین احتمال خطرات نیز کم است.رینوپلاستی همچنین یک روش ثابت نیست. به عبارت دیگر، هیچ برنامه استاندارد یا مجموعه ای از مراحل وجود ندارد. هر عمل به نیازهای بیمار بستگی دارد.

آیا باید بیش از یک روز در کلینیک جراحی بمانم؟

تقریبا همه کسانی که رینوپلاستی انجام می دهند می توانند پس از جراحی بیمارستان را ترک کنند. در موارد بسیار نادر، اگر حالت تهوع دارید و یا سایر مشکلات پزشکی که باید تحت نظارت قرار گیرید، شما ممکن است یک شب در کلینیک بمانید.

چه مدت نیاز است تا به بهبود کامل برسم؟

برنامه ریزی کنید که یک هفته از کار، مدرسه یا سایر وظایف مرخصی بگیرید. در هفته اول هر روز بهتر از روز پیش خواهید بود. در جلسه معاینه یک هفته بعد از عمل، اکثر افراد معمولا احساس می کنند که مثل سابق هستند.

پس از جراحی، تورم وجود خواهد داشت. تورم می تواند چندین ماه طول بکشد، گرچه اکثر مردم پس از گذشت یکی دو ماه دیگر متوجه آن نمی شوند. افراد معمولا بعد از یک هفته بیشتر فعالیت ها و پس از دو تا چهار هفته، تمام فعالیت ها ی سابق را می توانند انجام دهند.

آیا ممکن است عمل بینی خطراتی به همراه داشته باشد؟

همه جراحی ها دارای خطراتی هستند. خوشبختانه خطرات رینوپلاستی کم است و عوارض نادر هستند. قبل از عمل، دکتر شما راجع به جزئیات بیشتری درباره خطرات و مزایای جراحی صحبت می کند.

آیا رینوپلاستی دردناک است؟

برای اکثر مردم نیست. یک روز پس از عمل، بسیاری از مردم به درد خود بین ۰-۴ از ۱۰ امتیاز می دهند.

آیا بینی من بسته خواهد شد؟

خیر. بسته شدن بینی می تواند بسیار ناراحت کننده باشد، این اتفاق زمانی رخ می دهد که جراح شما از “مش” برای داخل بینی شما استفاده کند. با این وجود، در قسمت داخلی بینی شما کمپلکس نرم قرار داده می شود. این اسپلینت ها دارای یک سوراخ هستند تا شما بتوانید از طریق آنها به راحتی تنفس کنید. این اسپلینت ها به راحتی در معاینه هفته اول برداشته می شوند.

من تا چه مدت کبودی خواهم داشت؟

اگر شما کبودی جزئی دارید، معمولا حدود یک هفته طول می کشد تا کبودی شما محو شود.

هزینه جراحی زیبایی بینی چقدر است؟

هزینه جراحی زیبایی بینی به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله پیچیدگی عمل جراحی ، آموزش و تجربه جراح.

آیا می توانم ببینم بینی من بعد از جراحی چه شکلی است؟

بله قبل از مشاوره ، پزشک  عکس های استاندارد از چندین نمای صورت شما عکس می گیرد. این عکس ها را می توان دستکاری کرد تا به شما ایده ای بدهد که بینی شما ممکن است بعد از عمل به نظر برسد.

آیا بینی من را پانسمان می کنند؟

پانسمان می تواند بسیار ناراحت کننده باشد. اما احتمالاً برخی از انشعابات نرم در بینی خود دارید. این تکه های شکاف در آنها وجود دارد که امکان تنفس از طریق آنها را حداقل برای چند روز ممکن می سازد. پزشکان به راحتی در یک بازدید یک هفته این شکافها را برطرف می کنند.

چه چیزی را باید در جراح جستجو کنم؟

جراحان پلاستیک صورت یا متخصص گوش و حلق و بینی (گوش و حلق و بینی) اکثر جراحی زیبایی بینی را انجام می دهند. آموزش و صدور گواهینامه در یکی از این تخصص ها نقطه شروع خوبی است. شما به احتمال زیاد جراحی می خواهید که اغلب جراحی زیبایی بینی انجام می دهد.

شما به احتمال زیاد یک جراح با شهرت خوب در بین بیماران و سایر پزشکان می خواهید. اگر جراح شما مقالات زیادی در ادبیات پزشکی مربوط به جراحی زیبایی بینی منتشر کرده و در کنفرانس های آموزشی از آنها دعوت شده است ، صحبت می کند ، معمولاً این نشانه آن است که همسالانشان تخصص خود را در جراحی زیبایی بینی بشناسند.

اطمینان حاصل کنید که عمل جراحی شما در یک مرکز جراحی معتبر یا بیمارستان انجام خواهد شد. به احتمال زیاد شما باید با جراح خود احساس راحتی کنید. به دنبال یک جراح باشید که بتواند به طور قابل فهم برای شما توضیح دهد که چه اتفاقی در طول عمل شما می افتد.

کلینیک جراحی پلاستیک و زیبایی بیمارستان ابن سینا:

کلینیک جراحی پلاستیک و زیبایی بیمارستان ابن سینا با برخورداری از پزشکان مجرب و متعهد قادر است کلیه خدمات درمانی را با کیفیت مناسب و به نحو شایسته به مراجعین ارائه کند.ما در این کلینیک طیف جامعی از خدمات درمانی را با رعایت استانداردهای کیفی ارائه می کنیم و اطمینان حاصل می کنیم که عمل جراحی پلاستیک شما بدون دغدغه انجام می شود و به نتایج مطلوب مورد نظر دست پیدا می کنیم.اگر به دنبال جراحی پستان، لیپوساکشن، رینوپلاستی، لیفت صورت و یا ابدومینوپلاستی هستید جراحان پلاستیک ما در انجام این جراحی ها و به دست آوردن نتایج عالی و طبیعی شهره هستند.

جهت اخذ نوبت با شماره۴۷۹۰۰ – ۰۲۱ تماس حاصل نمایید و یا از سیستم نوبت دهی اینترنتی موجود در سایت استفاده فرمایید.