docday

۱ شهریور، هم‌زمان با زاد روز بوعلی سینا در ایران به نام روز پزشک نام‌گذاری شده‌ است.

روز ملی پزشک روزی است که برای به رسمیت شناختن کمک های پزشکان در زندگی فردی و جوامع،جشن گرفته می شود. تاریخ بسته به رویداد بزرگداشتی که برای بزرگداشت این روز استفاده می شود، از کشوری به کشور دیگر متفاوت است.در ایران روز اول شهریورماه، هم‌زمان با زاد روز بوعلی سینا، به پاس خدمات وی به علوم پزشکی، تألیفات و فعالیت وی در این رشته و برای بزرگداشت پزشکان، روز پزشک نام‌گذاری شده‌است.

درباره ابن سینا

ابوعلی سینا، پزشک و فیلسوف معروف متولد شهر بخارا است و مدفن او در همدان، یکی از شهرهای تاریخی ایران است و از مشهورترین و تاثیرگذارترین فیلسوفان و دانشمندان ایران است که آثارش در زمینه فلسفه ارسطویی و پزشکی اهمیت بسیار دارد. وی ۴۵۰ کتاب در زمینه‌های گوناگون نوشته‌است که یکی از معروف‌ترین کتاب‌هایش کتاب شفا، دانشنامه علمی و فلسفی جامع و کتاب قانون یکی از کتابهای معروف ابن سینا در زمینه علم پزشکی می‌باشد.

1 بیمارستان ابن سینا

ابن سینا از حیث نیروی جسمانی، مردی نیرومند بود و به همین خاطر از کار کردن احساس خستگی نمی‌کرد، وی همچنین از لحاظ نیروی ذهنی و تفکر نیز بسیار نیرومند بود، به گونه ای که در سن هجده سالگی توانست تمامی دانش‌های زمان خود را فرا گیرد.

هدیه ایران به سازمان ملل

دولت جمهوری اسلامی ایران در ژوئن ۲۰۰۹ به عنوان نشانی از پیشرفت علمی صلح‌آمیز ساختمان-مجسمه‌ای به شکل چهارتاقی که ترکیبی از سبک‌های معماری و تزئینات هخامنشی و اسلامی در آن دیده می‌شود را به دفتر سازمان ملل متحد در وین هدیه داد که در محوطه آن در سمت راست ورودی اصلی قرار داده شده‌است. در این چهارتاقی مجسمه‌هایی از چهار فیلسوف ایرانی خیام، ابوریحان بیرونی، زکریا رازی و ابوعلی سینا قرار دارد.

نام گذاری‌ها به نام ابن سینا:

در تهران، شیراز، مشهد و اصفهان، و همچنین؛ استانبول، هراره، بوبینی فرانسه بیمارستان‌هایی به افتخار وی ابن سینا نام‌گذاری شده‌است. یک مرکز جراحی در نیویورک به افتخار وی نام‌گذاری شده‌است. در مجارستان یک کالج بین‌المللی با نام ابن سینا وجود دارد. چندین مدرسه و مرکز آموزشی در ایران نیز به نام وی نام‌گذاری شده‌اند،منجمله بیمارستان فوق تخصصی ابن سینا با کسب ” درجه یک مثبت ” در اعتباربخشی ملی بیمارستانهای کشور جزء مناطق غرب و جنوب غرب تهران به حساب می آید که به افتخار وی نام‌گذاری شده است.

بیمارستان ابن سینا2
بیمارستان فوق تخصصی ابن سینا

تاریخچه بیمارستان ابن سینا

ابن سینا، خود در سال ۱۳۵۱ توسط آقایان دکتر سید محمد رضا زارع و دکتر مرتضی سالم پایه گذاری شد.از سال ۱۳۵۱ در منطقه صادقیه اقدام به تأسیس اولین درمانگاه منطقه نموده و بنا به نیاز منطقه و به منظور تحقق آرمان ((درمان ایمن و اثربخش با هزینه مناسب و کیفیت مطلوب)) تصمیم بر تأسیس بیمارستانی جامع گرفتیم و از دل این ایده در سال ۱۳۸۶ بیمارستان ابن سینا متولد شد.

1بیمارستان ابن سینا

آن هنگام که خیابان های منتهی به میدان صادقیه در غرب تهران بدون آسفالت و پوشیده از خاک بودند، مردم منطقه عادت کرده بودند که برای رفع نیازهای درمانی خود، تنها به یک نام اعتماد کنند ” خانواده ابن سینا “.اکنون بعد از گذشت سال ها از افتتاح بیمارستان، امکانات و توانایی ” ابن سینا ” در ارائه خدمات تخصصی تر، به خوبی توسعه پیدا کرده و قادر است تا نیازهای بیماران به اعمال جراحی پیشرفته و نیز بستری در بخش های عمومی و ویژه را پوشش دهد.

امیدواریم بیمارستان ابن سینا در سایه سعی و تلاش و برنامه ریزی و مدیریت علمی، با بهره گیری از دانش روز پزشکی بر اساس ارزش های اخلاقی و با ارائه خدمات بهنگام و باکیفیت؛ شایستگی متمایز خود را در کسب رضایت گیرندگان خدمات از این مرکز به اثبات رساند.

کلام اخر

تشویق کارکنان بهداشتی به حمایت مثبت از روح شریف “احترام به زندگی، شفای مجروحان و نجات افراد در حال مرگ، تمایل به مشارکت” است. و عشق بدون مرز، و توسعه فضای هماهنگ احترام به پزشکان در کل جامعه را بیشتر ترویج می کند و اجرای عمیق جنین استراتژی سالم را تسریع می بخشد

این بیمارستان امروز با وجود پزشکان حاذق،پرستاران زبده و کارکنان دلسوز،شرایطی را فراهم نموده تا بیماران با اطمینان به خانواده بزرگ ابن سینا در لحظات سخت بیماری به این مرکز مراجعه کنند.برای اطلاعات بیشتر با شماره ۴۷۹۰۰ – ۰۲۱ تماس حاصل نمایید.