مطالب پزشکی  / .  عفونی  / .  واکسن خارجی آنفلونزا در داروخانه ابن سینا
واکسن خارجی آنفلونزا

با توجه به پاندمی در حال حاضر و با توجه به تعداد بسیار محدود واکسن‌ خارجی آنفلوآنزا در کشور،اگر هنوز واکسن آنفلوآنزا نزدید، حتما واکسن واکسی گریپ (چهار ظرفیتی فرانسوی)که تکنولوژی ساخت جدید و به روزتری دارد از داروخانه بیمارستان ابن سینا تهیه نمایید.همچنین باید یادآوری شود واکسن آنفولانزا به گونه ای است که نمی تواند آن را برای سال بعد ذخیره نمود پس دقت نمایید در اماکن معتبر و قابل اعتماد این تزریق را انجام دهید تا از سالم بودن آن مطمئن شوید.

ویروس آنفلوآنزا هم مانند ویروس کرونا دائم در حال تغییر و جهش است و برای همین است واکسنی که امسال قرار است استفاده کنید بر اساس آخرین و جدیدترین تغییر و تحولات سویه‌های خطرناک تر ویروس آنفلوآنزا از شما محافظت می‌کند.واکسی گریپ فرانسوی که برپایه تخم مرغ و دو مدل سه و چهار ظرفیتی دارد.واکسن سه ظرفیتی علیه سه نوع ویروس و چهار ظرفیتی علیه چهارنوع ویروس آنفلوآنزا محافظت ایجاد می‌کند که طبعا بهتر است.

بیمارستان ابن سینا.سرطان77 1 11

براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، سالانه ۶۵۰ هزار نفر در دنیا بر اثر مبتلا شدن به آنفلوآنزا جان خود را از دست می دهند، از اینرو همه کشورها برای مقابله با این بیماری به واکسن نیازمندند. کشور ما سالانه به سه تا پنج میلیون دوز از این واکسن نیازمند است.

Vaxigrip Tetra چیست و موارد مصرف آن کدامند؟

واکسن آنفولانزا واکسی گریپ فرانسوی فقط برای ایجاد ایمنی فعال (تولید پادتن) بر علیه آنتی ژن‌های ویروس آنفلونزا که در واکسن موجود است مصرف می‌شود.این واکسن به شما و یا فرزندانتان از سن ۶ ماهگی کمک می کند تا در برابر آنفلوآنزا محافظت شوید.پس از تلقیح واکسن واکسی گریپ به شخص، سیستم ایمنی (سیستم طبیعی دفاعی بدن) شروع به دفاع از خود (از طریق تولید پادتن) در مقابل بیماری می نماید. تجویز این واکسن در زمان بارداری علاوه بر محافظت از خانم باردار از طریق انتقال پادتن از مادر به کودکان در طی بارداری باعث محافظت از کودک از زمان تولد تا شش ماهگی می گردد.

بیمارستان ابن سینا.سرطان77 1 10

شایع ترین زمان ابتلا به بیماری آنفلوآنزا در خلال ماه های سرد سال (مهر تا اسفند) می باشد. اگر شما یا فرزندانتان در پاییز واکسینه نشده اید تا بهار فرصت دارید تا واکسن دریافت کنید

موارد هشدار و احتیاط مصرف

• همانند سایر واکسن ها، واکسی گریپ ممکن است موجب ایمنی کامل در تمام اشخاص واکسینه شده نگردد.
  • قبل از انجام واکسیناسیون با پزشک خود صحبت کنید در صورتی که شما و یا فرزندانتان دارای نقص سیستم ایمنی هستید و یا دارویی مصرف می کنید که سیستم ایمنی را تحت تاثیر قرار می دهد.
  • اگر مشکل خونریزی دارید و یا به آسانی دچار کبودی می شوید پزشک شما در مورد واکسینه شدن شما و یا فرزندانتان تصمیم می گیرد. قبل یا هنگام تزریق ممکن است غش رخ بدهد (عمدتاً در نوجوانان) چنانچه شما یا فرزندان سابق غش با تزریقات قبلی را دارید پزشک یا پرستار خود را مطلع کنید.

Vaxigrip Tetra حاوی کمتر از یک میلی مول پتاسیم (۳۹ میلی گرم) و یک میلی مول سدیم (۲۳ میلی گرم) در هر دوز می باشد. به عبارت دیگر اساسا فاقد سدیم و پتاسیم است.

مقدار مصرف واکسن Vaxigrip Tetra

• در افراد با سن بیش از ۱۲ سال تزریق یک نوبت واکسن کافی است.
  • واکسیناسیون باید سالانه و در زمان شیوع عفونت آنفلونزا انجام شود.
  • برای کودکان با سن کمتر از ۹ سال که قبلا واکسینه نشده‌اند. باید طی دونوبت (به فاصله بیشتر از یک ماه و هر نوبت‌۰/۵ میلی‌لیتر از واکسن) حاوی ‌آنتی‌ژن‌های سطحی یا اجزای ویروس تزریق شود. در خردسالان با سن بین‌ ۶-۳۵ ماه مقدار ۰/۲۵ میلی‌لیتر باید تزریق ‌شود.
بیمارستان ابن سینا.سرطان77 1 12

واکنش های حساسیتی

واکنش های آلرژیک  به صورت نادر گزارش شده است که ۱ نفر از هر ۱۰۰۰ نفر را تحت تاثیر قرار می دهد،در صورت ایجاد علائم فورا به نزدیک ترین اورژانس بیمارستان مراجعه نمایید.

علائم شامل: راش، خارش، کهیر، قرمزی، تنفس دشوار، تنفس کوتاه، ورم صورت، لب، گلو و یا زبان، سرما، پوست سرد و مرطوب، تپش قلب، سرگیجه، ضعف و غش می باشد.

کلام آخر:

تزریق این نوع واکسن ها چند سالی است که نتیجه بخش بوده و والدین با شروع سرما به دنبال تزریق این واکسن ها هستند .در حال حاضر بعد از واکسن سه ظرفیتی که تزریق می شد هم اکنون واکسن چهار ظرفیتی آن نیز موجود است و می تواند ۴ نوع ویروس حاد آنفولانزا را پوشش دهد . تزریق واکسن باعث می شود پیشگیری لازم در مقابل ابتلا به بیماری انجام شود .

خدمات درمان در منزل بیمارستان ابن سینا

بیمارستان ابن سینا.سرطان77 1 13

بیمارستان ابن سینا امروزه با وجود پزشکان حاذق،پرستاران زبده و کارکنان دلسوز،شرایطی را فراهم نموده تا بهترین، سریع‌ترین، مطمئن‌ترین خدمات گروه پزشکی در زمینه های ویزیت پزشک فوق تخصص داخلی،پزشکی عمومی، گفتار درمان، آزمایشگاه، کاردرمان، فزیوتراپی،کارشناس زخم، خدمات پرستاری و تزریق انواع واکسن ها(تزریق واکسن های ایرانی و خارجی آنفلونزا) و مراقبت درمانی ۲۴ ساعته در منزل شمارا ارائه کند.

برای اخذ خدمت کافیست با شماره های ۰۹۳۹۷۷۸۳۳۶۲ و ۴۷۹۰۰ – ۰۲۱ تماس حاصل نمایید.