به اطلاع شما سروران گرامی می رسانیم مرکز درمانی ابن سینا نوروز 1403 همانند سالهای گذشته در کنار شما می باشد.

به اطلاع شما سروران گرامی می رسانیم مرکز درمانی ابن سینا نوروز 1403 همانند سالهای گذشته در کنار شما می باشد.

Stages of fetal growth weeks 1

آنفولانزا ویروسی فوق‌العاده مسری است که هرساله با شروع فصل سرما شیوع چشمگیری پیدا میکند.علائم آن معمولاً از عطسه و گرفتگی بینی که در سرماخوردگی به آنها مبتلا می‌شوید، جدی‌تر است.

علائم آنفولانزا

معمولاً فرد به‌سرعت علائم را احساس می‌کند و بروز علائم تدریجی نیست. تب شدید، سردرد و درد عضلانی، سرفه، گلودرد و ممکن است از علائم باشد. همچنین افراد ممکن است به آب ریزش و گرفتگی بینی، لرز، سر درد، حالت تهوع و استفراغ دچار شوند.

چه مدت طول می‌کشد؟

بیشتر علائم بعد از حدود ۵ روز بهتر می‌شوند؛ اما بعضی اوقات ممکن است یک هفته یا بیشتر طول بکشند. حتی اگر تب و درد از بین رفته باشد، هنوز هم شاید فرد برای چند هفته احساس خشکی کنید.

نحوه شیوع آنفولانزا

افراد ممکن است در هنگام عطسه یا سرفه فرد آلوده که قطرات حاوی ویروس را به هوایی که تنفس می‌کنیم می‌فرستد، مبتلا به بیماری شوند. اگر جایی را لمس کنید که ویروس فرود آمده باشد و سپس دهان، بینی یا چشم‌های خود را لمس کنید می‌توانید آن را دریافت کنید. آنفولانزا در زمستان شایع‌تر است زیرا افراد زمان بیشتری را در تماس نزدیک با یکدیگر می‌گذرانند، بنابراین ویروس راحت‌تر شیوع می‌یابد.

درمان‌های خانگی

استراحت کامل. نوشیدن مقدار زیادی مایعات شفاف – آب، سوپ و نوشیدنی‌های ورزشی – بنابراین دچار کمبود آب نمی‌شوید. همچنین می‌توانید از یک مرطوب کننده یا اسپری سالین برای باز شدن گرفتگی بینی استفاده کنید. قرقره آب نمک برای گلو درد نیز می‌تواند مفید باشد.

درمان ضد ویروسی

این قرص‌های تجویزی را اگر در ۴۸ ساعت اول احساس بیماری کردن مصرف کنید بهترین عملکرد را خواهند داشت. این داروها می‌توانند علائم شما را کاهش دهند و یا آنها را ۱ یا ۲ روز کوتاه کنند. داروهای ضد ویروسی شامل اسلتامیویر (تمیفلو)، پرامیویر (Rapivab) یا زانامیویر (Relenza) هستند. حتی بعد از ۴۸ ساعت، هنوز هم می‌توانند به کسانی که بیماری آنفولانزای شدید دارند، بیش از ۶۵ سال دارند یا سیستم ایمنی ضعیفی دارند، کمک کنند.

داروهای دیگر

داروهای ضد درد مانند استامینوفن، ایبوپروفن یا ناپروکسن ممکن است تب و درد بدن را کاهش دهند. سرکوب کننده‌ها (دکونژستانت) می‌تواند به گرفتگی بینی کمک کند؛ و داروهای ضد سرفه یا قطره می‌توانند به رفع سرفه کمک کنند. از پزشک در مورد نوع مناسب دارو سؤال کنید. به خاطر داشته باشید که آنتی‌بیوتیک‌ها ویروس‌ها مانند آنفولانزا را درمان نمی‌کنند. تنها زمانی به شما کمک می‌کند وقتی است که مبتلا به یک عفونت باکتریایی مانند سینوزیت، ذات‌الریه باکتریایی یا عفونت گوش نیز باشید.

واکسن آنفولانزا

این بهترین راه برای سالم ماندن است. واکسن به بدن شما کمک می‌کند تا آنفولانزا را شناسایی کند و با آن مبارزه کند. از آنجا که ویروس سال به سال تغییر می‌کند، قبل از شروع هر فصل آنفولانزا در پاییز، به واکسن جدید احتیاج دارید. واکسن نمی‌تواند شما را به آنفولانزا دچار کند. می‌تواند شما را از ابتلا به بیماری نجات دهد و یا به کاهش علائم کمک کند.

پیشگیری از آنفولانزا

می‌توانید چند قدم ساده دیگر برای پیشگیری از آنفولانزا بردارید. سعی کنید چشم‌ها، بینی و دهان خود را لمس نکنید، زیرا میکروب‌ها از این طریق پخش می‌شوند. دستان خود را مرتب با آب و صابون بشویید. یا هنگامی که در دسترس نیست از یک ضدعفونی کننده دستی بر پایه الکل استفاده کنید.اگر بیمار شدید، می‌توانید با دوری از دیگران، افراد دیگر را از ابتلا به آنفولانزا دور نگه دارید. هنگام سرفه و عطسه، دهان و بینی خود را بپوشانید.

مراقب کودکان و نوزادان باشید

علائم آنفولانزا برای بزرگ‌سالان چندان خوشایند نیست و برای نوزادان و کودکان خردسال شرایط حتی سخت‌تر است. احتمال زیادی برای ابتلا به سایر بیماری‌ها بر اثر آنفولانزا در آنها وجود دارد. در مورد استفاده از واکسن آنفولانزا برای خردسالان و نوزادان ۶ ماهه به بالا با پزشک مشورت کنید. آنفلوانزا ممکن است برای آنها خطرناک‌تر از سرماخوردگی باشد.

مشکلات آنفولانزا

بیشتر افراد بعد از چند روز بدون مشکلی بهبود می‌یابند؛ اما برخی از آنها عارضه‌هایی مانند ذات‌الریه، برونشیت یا عفونت سینوسی و گوش را دریافت می‌کنند. افرادی که قبلاً مشکلاتی مانند آسم یا نارسایی قلبی دارند ممکن است به شرایط بدتری دچار شوند.

زمان مراجعه به اورژانس

در صورتی که هر کدام از موارد زیر اتفاق افتاد در اسرع وقت به اورژانس مراجعه کنید:

  • کم آبی بدن
  • استفراغ مداوم
  • احساس سردرگمی
  • مشکلات تنفسی و احساس تنگی نفس
  • احساس فشار و درد در قفسه سینه یا شکم

خدمات درمان در منزل بیمارستان ابن سینا:

بیمارستان ابن سینا با دارا بودن برترین متخصصان و کادری مجرب و با سابقه در حوزه درمانی و  پزشکی بصورت شبانه روزی در خدمت شماست،برای دریافت خدمات درمانی و مراقبتی در منزل شما،در کوتاه ترین زمان متخصصان ما را در منزل خود داشته باشید.برای اخذ خدمت کافیست با شماره های  ۴۷۹۰۰ – ۰۲۱_ ۰۹۳۹۷۷۸۳۳۶۲ تماس حاصل نمایید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *